Adyashanti interview in Nederland

De Amerikaanse teacher Adyashanti was afgelopen week in Nederland om een stilteretraite te geven. Patrick zocht hem op in Venwoude, tussen de meditaties en satsangs door en sprak met hem o.a. over hoe een retraite zo eenzaam kan voelen, wat het teweeg brengt, hoe films als Lord of the Rings onze zoektocht naar verlichting vertalen en meer:

De nieuwste interviews op geen2.nl | De best bekeken interviews op geentwee.nl

Dit gesprek in audio via Apple Podcasts: prtn2.nl
Dit gesprek in audio via Spotify Podcasts: nondualism.nl

In oktober start de inschrijving voor zijn volgende retraite in Nederland!

Advertentie

Een gedachte over “Adyashanti interview in Nederland

 1. Hoi Patrick,

  Ik kende jouw naam vaag ergens van de radio en ben je naam voor een lange tijd vergeten. Ik ben de laatste 8 jaar eigenlijk beland op het spirituele pad en in de laatste 3 jaar heeft het werk van Adyashanti een grote impact op me gehad.

  Door mijn interesse in Adyashanti en anderen die non dualiteit behapbaar maken voor de average meditator ben ik jouw naam weer tegen gekomen en dacht ik hah cool.

  Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat ik dankbaar ben voor dit mooie interview wat voor mij erg moving was. Het was mooi om te zien hoe open en liefdevol jullie beiden waren vanaf het begin!

  Eigenlijk ben ik ook wel een beetje nieuwsgierig hoe jij op dit spirituele pad beland bent en wat je allemaal nog meer doet mbt tot deze onderwerpen.

  Met dankbare groet,

  Erik

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s