FILMS over ADVAITA

Zodra je met dit onderwerp in aanraking komt en besmet wordt met het ‘advaita virus’ herken je steeds meer dat het verhaal van de zoektocht naar jezelf, het doorzien van de droom van dualiteit en aanverwante zaken regelmatig terugkomt in films. Daarom hieronder een lijstje met spirituele films die gebaseerd zijn op of raakvlakken hebben met de advaita filosofie. Vul hem vooral aan bij de reacties!

1. De eerste film die ik zag over het onderwerp was meteen een hele diepzinnige. De Zee die Denkt. Check vooral even de trailer van de film bij IMDB en/of de geinige website: dezeediedenkt.nl

2. Een andere film waar het vooral over ego gaat is de film ‘Revolver’ van Guy Ritchie. Een regel uit de film: ‘problems don’t exist, only situations.’ Een recensie op bol.com over deze film: Deze film is een levensles. Op het moment dat je hem vaak genoeg bekeken hebt en op jezelf hebt weten toe te passen kan het je helpen om druk en verwachting van de wereld op jou te verminderen. Om het te verwoorden vanuit het revolver idee, om jou verwachting van jezelf te kunnen zien en daardoor vrijer door het leven te gaan.

3. What The Bleep Do We Know?! laat mooi zien hoe quantumfysica alles op z’n kop zet, inclusief het beeld dat je van jezelf en de wereld hebt. Ik zou voor de extended versie gaan als je ‘m bestelt, What The Bleep Do We Know?! – Down The Rabbit Hole, met veel extra interviews met wetenschappers enzo.

4. This Serious Business of Happiness is ook een vermakelijke film, waarin een jonge filmmaker op visite gaat bij een hoop spirituele leraren om erachter te komen wat geluk nou werkelijk is. Oa met Eckhart Tolle. Overigens kosten deze films allemaal geen drol op bol.com, behale nummer 1.

5. De Celestijnse Belofte kan ook een eyeopener zijn. Alhoewel velen beweren dat het boek beter is 😉

6. Conversations with God is de film over het leven van Neale Donald Walsh. Leuke vermakelijke film en grappig om te zien hoe Neale eerst als radiodeejay aan de slag ging, ontslagen werd en zijn spirituele zoektocht begon.

7. One, The Movie is ook een aardige film met veel bevlogen sprekers over het onderwerp. Oa Deepak Chopra en Ram Dass.

8. Decoding Deepak is een (documentaire) film over Deepak Chopra gemaakt door zijn zoon/ Staat oa op Netflix.

9. Natuuurlijk Alles over Niets, de film gemaakt door en met veel lieve luisteraars van de Praten over Bewustzijn podcast. Deze is gratis te bekijken op YouTube en Vimeo, maar als je de dvd bestelt krijg je er een boek en bonusdvd bij met interviews.

10. De Engelse tegenhanger van Alles over Niets die Paul en mij eigenlijk op het idee bracht om een Nederlandse film over nondualiteit te maken heet Who’s Driving The Dreambus en bevat oa gesprekken met Tony Parsons en Gangaji.

11. Een mooie film gemaakt door een (ex) multimiljonair en filmregisseur van oa blockbusters met Jim Carrey heet I am.

12. Life of Pi is niet alleen een visueel meesterwerk maar ook doorspekt van Indiase wijsheden.

13. Pursuit of Happyness en Seven Pounds zijn twee prachtige films met Will Smith.

14. Een recent ontdekte film over het onderwerp is deze komische film met een dramatische noot genaamd Café. Aanrader! Check ‘m zonder ondertitels op http://patrick.fm/cafe

15. The Matrix is natuurlijk een absolute klassieker en verbeeldt heel mooi hoe het leven maar een droom is, waar je uit kúnt onsnappen.

16. Cloud Atlas geeft mooi aan hoe alles en iedereen met elkaar verbonden is.

17. Spirited Away is een animatiefilm.

18. STONE is het verhaal van een gevangene die in zijn cel het licht ziet. Met oa Robert de Niro en een ijzersterke rol voor Edward Norton, alias Stone.

19. Limits of Control is een favorietje van me. Er wordt weinig gesproken in deze film, de acteurs hebben ook allemaal geen naam behalve ‘The American’, die trouwens voortreffelijk gespeelt wordt door Bill Murray.

20. Into Great Silence is een prachtige film over het kloosterleven en meditatie. Om stil van te worden 😉

21. Something Unknown Is Doing We Don’t Know What moet ik nog eens opnieuw kijken, is via de link in ieder geval véél te duur.

22. The Voice heeft niks te maken met John de Mol, maar wel met bewustzijn en kwantumfysica. Wat is bewustzijn? Aanrader deze film, zeker voor dat geld.

23. The Moses Code is (wat ik me kan herinneren) een goedkope spinoff van The Secret.

24. Hebben we ons eigen lot in handen, of worden de touwtjes bediend door onzichtbare krachten? Dat is de openingszin van de omschrijving van de film The Adjustment Bureau. Een pittige film met Matt Damon.

25. Limitless heeft ook raakvlakken met het onderwerp, over een man die een experimenteel medicijn gebruikt waardoor hij zijn geest 100% kan gebruiken. Aardige film! Met oa Bradley Cooper & Robert DeNiro.

26. Inception gaat over een droom, in een droom, in een droom. En geheimen die gestolen worden uit het onderbewuste.

27. Little Buddha beschrijft het verhaal van hoe de jonge buddha los komt van zijn laatste verlokkingen onder de bodhi boom. Met oa een jonge Keanu Reeves (ja die van The Matrix).

28. Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Alleen die titel al. Prachtige film over liefdesverdriet, met Jim Carrey en Kate Winslet. Over het wissen van iemand uit je geheugen, om dan opnieuw de liefde voor iemand te ontdekken.

29. The Truman Show is een andere goeie film met Jim Carrey, over een man die opgroeit tussen allerlei acteurs en voor de camera, zonder dat hij het doorheeft.

30. In de film Groundhog Day met Bill Murray als onuitstaanbare weerman, moet hij steeds dezelfde dingen meemaken om er mee in het reine te komen. Hey waar hebben we dat eerder gehoord? 🙂

31. Into The Wild is een prachtfilm over het waargebeurde verhaal van een jonge gozer die wars is van alles wat de kapitalistische maatschappij belangrijk acht, z’n geld en rijbewijs verbrandt en op zoek gaat naar geluk in de wildernis. Met prachtige muziek van Eddie Vedder (Pearl Jam).

32. DMT The Spirit Molecule is een documentaire over een molecuul dat verlichting veroorzaakt. Best aardig. Te zien op Netflix, gebaseerd op dit boek.

33. Een andere docu op Netflix die de moeite waard is: Ayahuasca, Vine of the Soul. Over de beroemde plant en de effecten daarvan. Gebaseerd op dit e-book.

34. De film Vanilla Sky met Tom Cruise wordt vaak genoemd door oa schrijver Jan Prins, heb ‘m nog niet gezien maar staat op het lijstje. Een ware beleving die je veel leert over het leven in het algemeen. (aldus een recensie).

35. Gratis (toch het mooiste woord in de Nederlandse taal) te bekijken via vimeo.com: Living Nonduality – The Film.

36. Wayne Dyer bracht een paar jaar terug ook een aardige film uit. The Shift, ambition to meaning. Hier gratis online te bekijken!

37. The Power of the Heart is van de regisseur van The Secret en onderzoekt de kracht van het hart. Met oa Paul Coelho, Deepak Chopra en Eckhart Tolle.

38. Samsara is niet alleen de naam van dé utigeverij van advaitaboeken in Nederland, maar ook van een prachtige film. Sterker nog, twee films met dezelfde titel die allebei de moeite waard zijn. De een is een spiritueel liefdesverhaal, de ander is een film zonder gesproken woord die de waanzin en het mooie van de wereld laat zien. Over het eeuwig draaiende rad van het leven.

39. Siddharta is gebaseerd op het gelijknamige boek van nobelprijswinnaar Herman Hesse. Uit de Innergy Collection, altijd wel mooie films.

40. Mr. Nobody is een prachtige film met Jared Leto, de zanger van de band 30 seconds to Mars. Als je geen keuzes maakt, liggen alle opties nog open. Hoe kleine dingen grote gevolgen kunnen hebben.

41. Spring, Summer, Winter, Fall is een lust voor het oog en je wordt er rustig van. De stilte in beeld gebracht. Over twee monniken, een rivier en de seizoenen.

42. The Butterfly Effect gaat over het verwerken van traumatische ervaringen in je jeugd. Groot ‘had ik maar’ gehalte.

43. Donnie Darko is een van mijn favoriete films allertijden, zelfs jaren voordat ik gehoord had van nondualiteit of advaita. Ik zie in deze film dingen hieruit terug, vooral de scene waarin je een soort energieslang ziet die hij gewoon volgt.

44. American Beauty is nog zo’n favorietje, al jarenlang. Met een briljante Kevin Spacey (ja die van House of Cards). Hij ziet ineens het licht (met of zonder joint) en gaat gewoon doen waar ie zin in heeft, ipv leven volgens de vaste maatschappelijke waarden.

45. As It Is In Heaven is een prachtige Scandinavische film. Een andere blik op absolute schoonheid en universele waarheid.

46. The Tree of Life, met Brad Pitt die worstelt met zijn identiteit.

47. Intouchables (spreek uit op z’n Frans) geeft voor mij perfect aan dat de maskers die we dragen en rollen die we spelen er eigenlijk helemaal niet zo toe doen. Een werkeloze man en een rijke verlamde stinkerd gaan volkomen gelijkwaardig met elkaar om, voelen elkaar perfect aan en worden elkaars beste maatjes. Waargebeurd, ontroerend verhaal! Zorg voor tissues 🙂

48. The Mahabarahta wordt het ultieme verhaal over de mensheid genoemd. Mythen met esoterische diepgang.

49. Als je op imdb.com gaat zoeken op nonduality dan kom je verrassend genoeg een Nederlandse productie uit 2011 tegen genaamd Nonduality, Life As It Is. Het is me nog niet gelukt de dvd te localiseren, wel heb ik de maker benaderd voor een interview. En vond ik de trailer van de film op YouTube.

50. Ook erg de moeite waard om te bekijken, al was het maar om het hele bijbelverhaal te ontcijferen, is de film Zeitgeist. Oa te zien op Netflix en gratis via YouTube, met Nederlandse ondertitels.

51. Yes Man is wederom een film met Jim Carrey, die ook op YouTube een mooie speech geeft, bij de Maharishi University. In deze film komt de hoofdrolspeler erachter dat het leven eigenlijk veel leuker, boeiender en intenser is als je je niet meer verzet en overal ‘ja’ op zegt.

52. The Living Matrix is een film over de wetenschap achter genezen.

53. The Kite Runner is een film uit de categorie Intouchables. Niet meteen advaita, maar wel ontroerend en levensecht.

54. No Greater Love is weer zo’n film waar je stil van wordt. Na 10 jaar aandringen mocht de filmmaker eindelijk filmen binnen de muren van een streng klooster in Engeland. Een levensstijl die de menselijke existentie op een radicaal andere manier benadert.

55. Boyhood werd getipt door een podcastluisteraar. Heeft een boel oscars gewonnen. Een prachtig, herkenbaar en hartverwarmend portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, het familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd.

56. Een andere tip die we kregen, de vrij recente film Interstellar. Over de ruimte, wormholes, parallelle werelden en de relativiteitstheorie.

57. Gravity is een film die je moet kijken in 3D, als je tenminste eens wil ervaren hoe het is om gewichtloos door de ruimte te zweven. Kan je kijk op het aardse bestaan aardig veranderen!

58. The Tibetan Book of the Dead geeft je een kijkje in de keuken van alle Tibetaanse rituelen en hun beroemde Tibetaanse Dodenboek. Met oa interviews met de Dalai Lama en als voiceover Leonard Cohen. (Hallelujah)

59. Ram Dass, Fierce Grace is een documentaire over deze boeiende man die als eerste ooit ontslagen werd als leraar van de prestigieuze Harvard Universiteit omdat hij een experiment deed met psychedelische drugs in de sixties. Waarna hij naar India vertrekt en de naam Ram Dass (diener van God) aanneemt, Guru wordt en het baanbrekende boek Be Here Now schrijft. Leuke beelden uit de hippietijd!

60. En de laatste voor nu is I Heart Huckabees, met oa Dustin Hoffman. Superleuk in beeld gebracht hoe de zoektocht naar verlichting leidt tot krankzinnige situaties!

Ik zal dit lijstje mettertijd nog aanvullen, maar laat vooral bij de reacties een titel achter die jou heel erg doet denken aan ons geliefde onderwerp nondualiteit!

Advertentie

50 gedachtes over “FILMS over ADVAITA

 1. Dat is een mooie lijst! En er staat nog genoeg op wat ik nog niet heb gezien!
  Ik ben momenteel de serie Lost aan het kijken, waarin het bomvol zit met verborgen metaforen en mooie inzichten! Ook een aanrader!

  Geliked door 2 people

 2. Hallo
  Ik was een tijdje terug met me zoon van 7 naar de film. Als we het dan toch over films hebben over nondualiteit. Dan heb ik er ook nog een LEGOMOVIE. De volwassen man in de film die een hele verzameling van Lego speelgoed heeft in zijn kelder uit zijn jeugd. Alles is gebouwd zoals het hoort volgens het boekje. Zijn zoon wil graag creatief zijn en zelf bouwen met zijn Lego. Maar alles moet blijven zoals hij het in zijn jeugd heeft gebouwd. Hij wil zelfs de lego stenen aan elkaar lijmen. Ook in deze film zie advaita terug komen .

  Geliked door 2 people

  • Leuke film met een knipoog naar de maatschappij.
   Ook in de soundtrack komt het terug.

   We’re the same i am like you, you’re like me we’re all working in harmony…..
   …Everything is awesome when we are living our dream.

   En tja, “living in harmony” lijkt mij ook beter dan “working in harmony ” maar dan moet je de film maar kijken 😉

   Geliked door 1 persoon

 3. Inderdaad heel veel goede filmtips over ons geliefde onderwerp, dank daarvoor!!
  ik heb je een mail gestuurd via jullie nondualiteit website
  maar misschien kan ik het beter via deze weg doen.

  De film Wild met Reese Witherspoon
  je verwacht het misschien niet met haar in de hoofdrol maar dit is echt een prachtige film
  met zeker op het einde mooie verwijzingen naar “dat” waar niet over te praten valt!
  Michiel Huisman heeft een bijrol in deze film.

  Geliked door 1 persoon

 4. Keek laatst een afllevering uit de serie ‘real detective’ Werd verteld in de derde of vierde aflevering dat je op een zeker moment kan loslaten. En opgelucht kan zijn. Je ziet in dat je niet de persoon bent die het allemaal meemaakt. Serie is een aanrader.

  Geliked door 1 persoon

 5. Patrick, je kunt de lijst aanvullen met de volgende films (/director):

  * Waking Life (/Richard Linklater)
  * Her (/Spike Jonze)
  * Adaptation (/Spike Jonze)
  * Being John Malkovich (/Spike Jonze)
  * Ashes and Snow (/ Gregory Colbert)
  * 2001 – A space oddyssey – Stanley Kubrick
  * Battlestar Galactica (2004 -2009)
  * Fight club (/ David Fincher)
  * Moon (/ Duncan Jones)

  Geliked door 2 people

  • Fight Club. Wat een mindblower! Je grootste vijand ben jezelf, zolang je eigen onkwetsbaarheid en eigenliefde niet gevoeld kan worden, projecteer je angst, verwarring en zelfhaat op de “wereld”. Projecties op de buitenwereld vanuit de wrongmindedness. Verander de wereld door jezelf te kennen …. vanuit rightmindedness. En dan … er is geen buitenwereld, we zijn er zelf niet! What a dream!

   Geliked door 1 persoon

 6. leuke tips, ga er zeker n paar die ik nog niet ken checken. “The man from earth” mag er wat mij betreft tussen; en ook “The straight story”, msn niet helemaal t zelfde genre maar n prachtige verfilmde pelgrimstocht die me deed denken aan t boek “de onwaarschijnlijke reis van Harold Fry”. Ook zo van genoten

  Geliked door 1 persoon

 7. Hoi Patrick, wat een ontzettend leuk idee om dit te doen! En wat een bijzondere en gevarieerde lijst heb je samengesteld. Ik ben een uitgesproken filmliefhebber (en al heel lang met yoga en ad-vaita vedanta bezig) en was blij verrrast met wat je allemaal opnoemde. ik heb er ook al heel wat van gezien en/of bezit ze zelf. The legend of Bagger Vance hoort er wat mij betreft ook bij. Er zit een moment in de film waar hij uitlegt hoe “het” of “de energie” het doet en niet jezelf. Prachtig! En ik zou ook Magnolia willen noemen. Al jaren mijn nummer 1. Waar Magnolia over gaat, wordt pas duidelijk als je hem meerdere malen hebt gezien….
  Hartelijke groet van Anna Kallenberg.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ok, Ok hier mijn advies.
  Ik heb net La Grande Bellezza van Paolo Sorrentino gister gezien. Dat deze er nog niet tussen staat verbaasd mij eigenlijk. Wauw wat een film over geen ik en hoe goed en fantastisch mooi gemaakt.. Ik was er stil en heel blij van, terwijl het een film is waarin heeel veel gebeurd.
  Meesterwerk!
  En Patrick, jou vind ik ook meesterlijk dat je zoveel leuks en wijss met ons deelt.
  Super dank je wel!
  Britt

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik kom toevallig op deze site terecht en zie bovenaan de film “De zee die denkt…” staan als advaita film.

  Deze film heb ik vol goede moed een tijd geleden gekocht en bekeken. Kwam er echt niet doorheen. Pretentieuze, slecht gemaakt film. Ik geef toe, af en toe een erg mooi shot. Maar voor de rest, acteren is flut, montage is nog slechter en opzet…..tja, ben toch al jaren bezig met advaita, nondualiteit e.d. , maar ik zie en hoor en voel er niets bij.
  Voor mij een en al verbazing dat deze film dan ook maar iets met Advaita te maken heeft.

  Na een aantal pogingen om mijn oordeel uit te stellen nadat ik de hele film bekeken zou hebben, heb ik dit maar los gelaten. Nog nooit zo iets saais en oninteressants gezien! Na mijn jammerlijk mislukte derde poging om deze film helemaal uit te kijken heb ik de hele film maar weggemieterd. Jammer van het geld en de tijd!

  Geliked door 1 persoon

  • Mooji komt in vijf minuten binnen omdat hij vanuit Advaita spreekt, het leeft en het gewoon is.
   Andere advaita leraren ook!
   Deze film is pretentieuze shit. Een totale mindfuck!!!
   Mensen die ervaring hebben met advaita, dat beleefd hebben, advaita leven en ademen zijn wars van pretenties, eenvoudig en zeker niet intellectueel of abstract.
   Deze film is echt mindfuck en pretentieus. Almaas noemt dit reïfficatie. Hiermee bedoeld hij dat het ego zo snel als het licht gezien is, dit “inzicht” claimt als de nieuwe norm!!
   Waardoor het weer tot het ego behoort.
   Intentie wellicht goed, maar te weinig reflectie en inzicht in zichzelf om iets van advaita neer te zetten of weer te geven.

   Geliked door 1 persoon

 10. Meisje Tippi is geboren in Africa en haar Franse ouders hebben er een filmreportage van gemaakt.
  Wij allemaal vinden ons er innerlijk in terug om weer in verbinding te staan met de natuur met Liefde,
  voor alles wat leeft , hier wat prachtige opnames ;

  Geliked door 1 persoon

 11. Ik zag zojuist “Revolver”. Wat een fantastische film!
  De mannen, die de regie lijken te hebben in de film resideren in een lokaliteit met de naam van een filmtheater. Kijken naar een film, in een film, in een film 🙂
  Mijn favoriete (helaas reeds overleden) filmcriticus Roger Ebert, die lang de gouden standaard was voor films om te gaan zien, vond het helemaal niks. Gekmakend.
  Hier past een Cruyffiaans citaat: “Je gaat het pas zien, als je het door hebt”.
  Dankjewel voor de prachtige inspirerende lijst films.

  Geliked door 1 persoon

 12. Pingback: Nieuwe film over nondualiteit | doorzie

 13. De meeste films in de lijst vallen onder entertainment met een spiri tintje om het wat minder middle of the road te maken. Maar dat is dat okee natuurijk.
  Zelf houd ik meer van “Walk with me” Docu over Tich Nhat Hanh. Zeer de moeite.
  En ook “Awake”, docu over Yogananda, is erg de moeite waard.

  Geliked door 1 persoon

 14. Shaolin (also known as The New Shaolin Temple) is a 2011 Hong Kong-Chinese martial arts film produced and directed by Benny Chan, and starring Andy Lau and Nicholas Tse with a special appearance by Jackie Chan. Is een absolute aanrader over het proces van bewustzijn, goed en kwaad overstijgend, hoe iemand zichzelf terugvindt, karma transformeert en zijn Hoogste zelf leeft! Hartverscheurend en bloedmooi. Leven van de virtues vanuit het hart.

  Like

 15. To Live, also titled Lifetimes in some English versions, is a Chinese drama film directed by Zhang Yimou in 1994, starring Ge You, Gong Li, and produced by the Shanghai Film Studio and ERA International. It is based on the novel of the same name by Yu Hua. It is the first Chinese film that had its foreign distribution rights pre-sold. Museumstuk van een film, waar leren centraal staat en concepten goed- kwaad komen te vervallen in het hart van de mens, waarvoor hij hier is! En het proces van ( zelf) vergeving en mededogen een centrale plaats innemen.

  Geliked door 1 persoon

 16. You were never really here met Joaquin Phoenix.
  Dromerige wraakfilm, een getraumatiseerde mysterieuze man redt een meisje uit een bordeel.
  Hij krijgt een storm van corruptie en geweld over zich heen.
  Surrealistisch sfeertje met steeds is het nou echt of niet?

  Geliked door 1 persoon

 17. Dit gaat steeds meer op een lijst zonder eind lijken.

  Er staan al wat parels tussen hoor. Gravity vind ik zo een veel te snel vervolgen film, eens een film waar het niet zo draait om een ingewikkeld verhaal, maar alleen maar om het linea recta naar huis gaan. Met alle gevaren en hobbels die Sandra Bullock in dit geval (beste prestatie van haar m.i.) moet overkomen, wat op de meest intense manier mogelijk wordt voorgeschoteld, waardoor je wordt gedwongen mee te voelen én te herkennen. Herkennen dat we maar nietige wormpjes zijn overgeleverd aan de genade van de natuurkrachten.

  Een zeer behulpzame film gaat juist over de aarde: de vrij nieuwe documentaire The earthing movie: the remarkable science of grounding. De boodschap van de film is simpel: mensen moeten hun schoenen uitdoen, die maken je ziek. Niks zweverigs aan je voeten. Wetenschappelijke onderzoeksresultaten worden mooi uit de doeken gedaan: ontstekingen nemen af, slaap verbetert, gewichtsverlies, meer energie en nog meer voordelen. Hoe dat komt wordt haarfijn uitgelegd, heel interessant, vrij te zien op internet.

  Andere prachtige docu is Crazywise. De titel zegt het al: is iemand echt crazy, of juist wise? Hoe anders er in verschillende culturen naar mentale problemen wordt gekeken, met een inkijkje in sjamanistische stammen. Ontzettend troostend en liefdevol. Te zien op Gaia

  Grote afwezige op de lijst: Babel. Hoe kan dat?! Vier verhalen uit de uithoeken van de wereld die je in je hart raken. Hoe het genadeloos mis kan gaan, tot de overgave plaatsvindt. Hartverscheurend en mooi. Mijn favoriet.

  Like

 18. Tof blog, gouwe tips en in de reacties ook pracht aanvullingen. Een update en repost waard. Een film die er zeker 110% bij moet is fabeltastische Existenz van David Cronenberg (1999) net als de Matrix verplichte kost die je vrijwillig tot je neemt. Mensen die een VR3.0 computergame testen, via een biopod met je lichaam verbonden voor 100% real life ervaring. Perceptie, fluide realiteit, droom of toch werkelijkheid? Prachtig gefilmd Ouroboros-verhaal.

  Geliked door 1 persoon

 19. Dat Existenz van David Cronenberg er niet bij staat ???/ How come??? “In een bizar avontuur gaan vervolgens virtuele werkelijkheid en echte werkelijkheid zodanig door elkaar lopen dat het onmogelijk wordt die twee nog uit elkaar te houden. Onduidelijk is ook of zij hun eigen wil volgen of het spelscenario doorlopen.” https://3brothersfilm.com/…/david-cronenberg-existenz-1999

  Like

 20. Mooie lijst om nog even vooruit mee te kunnen, bedankt!

  Mijn eerste ervaring met non dualisme was toen ik per toeval de film ”Samadhi, Maya the illusion of the self”. Echt een aanrader! Staat op YouTube en is ook te zien op Gaya. Ik heb m ondertussen al zeker 10 keer bekeken. Er is ook een deel twee en deel drie is in de maak geloof ik.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s