Alles over Niets

Met behulp van heel veel good will, crowdfunding en belangeloze hulp van mensen achter de schermen hebben we een film over het onderwerp nondualiteit kunnen realiseren. Deze film is zelfs 2x op RTL4 vertoond, op zaterdagmiddag. Je kunt de film op dvd bestellen, inclusief een bonusdvd met interviews, of hier online kijken:

De film: (69 minuten)

Interviews, deel een: (91 minuten)

(Erik van Zuydam, Hans Laurentius, Zoë Joncheere, Arold Langeveld, Roeland de Looff, Jan van Rossum, Hans Tibben)

Interviews, deel twee: (94 minuten)

(Paul Smit, Jan van den Oever, Joanika Ring, Jan van Delden, Jan Koehoorn, Han van den Boogaard, Annette Raaijmakers)

De film is als download te vinden via het Praten over Bewustzijn iTunes kanaal

Alles over Niets is met Engelse, Duitse, Italiaanse en Spaanse ondertitels te zien op de officiële website van de film

4 gedachtes over “Alles over Niets

    • Vanuit je ‘ik’ gezien is dit wellicht zo. Maar er bestaat geen ‘ik’ die zal toegeven of accepteren dat hij/zij niet aan het roer van het leven staat. De ‘ik’ is nou juist datgene dat verandering probeert tegen te gaan, alles bij het oude wil houden en voor verdeling zorgt.

      Geliked door 1 persoon

  1. Het koude intellect is een sluw ”dingetje/speeltje”.Veel gepraat gezien, komt telkens op hetzelfde neer,(na papegaaien,niemand ooit echt origineel)n.l steeds het zien van doordacht nadenken alvorens voor een uitspraak,nooit een mystiek gevoel waarneembaar ”vanwaaruit” alles komt…Ervaar dit als een ”gemis”………altijd vraag en dan antwoord,koud op koud,ijzer op ijzer,geen onvoorwaardelijke inspiratie van de Zon verwoord door het warme zachte Koper! en mis zo ook geen echte inleving terug koppeling naar de vragensteller…want die zit toch tegelijkertijd ”IN” ons?Steeds DATZELFDE ”koude” SATSANG beleven alsof de vragensteller ”buiten de vragensteller” is…Gemis derhalve van het ontbrekende Zielen Element Compassie!
    M.a.w Niet de STILTE WAT ”SPREEKT…” Wat tegelijkertijd alles aanspreekt IN het Momentum!
    Advaita trend Nederland heeft na al die jaren nog een ”weg” te gaan!!
    Constateer dit übrigens ook bij Budhisme satsangas…”Meesters” die ”lijnen”
    hanteren en scholen hebben…Geen ”Leegte” wel gehechtheid op diepere en of minder diepe lagen constateerbaar!!
    ”Denken er al te zijn wellicht??”
    Geef aub geen verklaring antwoordt.Is echt niet nodig…

    OHM Shanti

    Geliked door 1 persoon

    • Heel interessante reactie maar helaas word er weinig argument geboden, enkel een afbreken. Indien er betere benaderingen zijn van het alles te begrijpen dan was het hier wel het gepaste moment geweest om dit te vermelden, anders is dit enkel een negativistische uiting van frustratie (voel veel frustratie in je schrijven). Hopelijk kun je volgende keer iets meegeven waar we allen beter (rijker) van worden. Inzicht is voor mij nog altijd een streven dus hopelijk kun jij dat alsnog bieden.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie