Nondualiteit Nederland wandeling op 11/11

Na drie jaar tijd (in 2015 deden we het voor het eerst) organiseert Nondualiteit Nederland weer een Nondualiteit wandeling in De Ronde Venen. Dé ideale manier om kennis te maken en te converseren met andere enthousiastelingen op het gebied van zelfonderzoek, ontwaken, zelfrealisatie, advaita, zen, zingeving, kortom: nondualiteit. Ook zullen er luisteraars van de ‘Praten over Bewustzijn’ podcast komen en kijkers van de Nondualiteit interviews op YouTube.

We verzamelen op zondag 11 november (11e van de 11e) om 11:11. Deelname is gratis maar we vragen je komst wel even te bevestigen via sms of whatsapp op nummer 0630844222. Ook mag je een mailtje sturen naar nondualiteit@ziggo.nl, dan ontvang je meteen de locatie vanwaar we vertrekken en weten we dat we op je moeten wachten.

wandeling

Tijdens de wandeling pauzeren we even op een mooie plek, dus neem vooral wat te drinken en te eten mee. Na afloop van de wandeling is de mogelijkheid om boeken te ruilen, te kopen of te verkopen, dus als je nog (advaita)boeken hebt waar je graag iets mee wil, neem ze mee!

Tot zondag 11 november 2018!
PK

 

Een gedachte over “Nondualiteit Nederland wandeling op 11/11

Plaats een reactie