Marcel Stegers: Kind van het Licht!

In Roermond woont een hele bijzondere verschijning. Zijn naam is Marcel Stegers en hij was eerder te zien in het TV programma Jan Rijdt Rond, de opvolger van Man Bijt Hond.

Jan van Delden, een advaitaleraar in Frankrijk, en zijn vrouw zagen dit TV programma en tipten ons om misschien eens contact te zoeken met Marcel om wat langer met hem te praten over wat hem bezig houdt en hoe hij tegen het leven aankijkt. Dat resulteerde in een mooi gesprek van bijna een uur!

Neem ook eens een kijkje op Marcel’s eigen YouTube pagina, waar hij je oa een inkijk geeft in zijn bijzondere kamer. Via zijn website www.werkelijkgeluk.nl kun je nog veel meer van en over hem vinden.

Ook op Facebook is Marcel te vinden, misschien leuk om hem daar een berichtje te sturen!

5 gedachtes over “Marcel Stegers: Kind van het Licht!

  1. Prachtige jongeman. Mooi om het kind in hem te zien .Zijn gezichtsuitdrukking is zo zuiver . Geen masker.
    Bedankt Jan van Delden en logisch Patrick. Patrick ik vond zo goed van je dat je hem de kans gaf om te drinken en hoe hij die gelegenheid nam om zijn limonade te drinken.
    Hij is echt een kind van het licht.

    Be Blessed,

    henry

    Geliked door 2 people

  2. Geraakt, geïnspireerd… Prachtig!! Wat een bijzonder ‘kind’. Een mens die spreekt vanuit pure essentie. Heerlijk de openheid, onbevangenheid, het ‘echt’ zijn….Dank Marcel en Patrick voor dit mooie interview…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie