James Swartz interview

Een markante man uit Amerika is James Swartz. Hij bracht twee boeken uit die (helaas) nog niet in het Nederlands vertaald zijn. Maar gelukkig wel verkrijgbaar in Nederland in het Engels voor een lage prijs: How To Attain Enlightenment en The Essence of Enlightenment. Het tweede boek is volgens kenners het meest begrijpelijk geschreven voor ons Nederlanders.

Klik hier voor het interview op YouTube, waarin hij goed en duidelijk uitlegt dat er echt wel een pad naar verlichting is, iets waar je wel je huiswerk voor zult moeten doen! James is dit weekend en later in het jaar (in oktober) in Amstelveen voor een weekend bijeenkomsten over Vedanta, in het Shiva Yoga Centrum. Op donatiebasis, dus wees er op tijd bij.

James zijn website waar je ook meer info vindt over zijn bijeenkomsten is www.shiningworld.com

 

4 gedachtes over “James Swartz interview

  1. De zoveelste ‘leraar’ die ons iets te vertellen heeft…Beste mensen kom eens eerlijk met praktijk voorbeelden en vertel vanuit eigen ervaring waar je steeds opnieuw tegenaan loopt en je bij het minst of geringst zomaar weer in de valkuil van het ego ( gedachtes ) loopt, daar kan iedereen iets in herkennen en uithalen. We zijn nu eenmaal allemaal ‘leraar’ en ‘leerling’

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Tips uit de Nondualiteit Whatsapp Groep | doorzie

Plaats een reactie